Tour 75 onderweg

Soms gebeurd er iets verrassend. Ik ontving een mail van We Transfer dat een onbekende mij een Sportfoto heeft gestuurd met de opmerking “vanavond gemaakt nabij Wierumerschouw 6 km vanaf Groningen”. Toch wel even twijfelend om het bestand te downloaden, maar dat toch maar gedaan. En het bleek een foto te zijn van de A2 groep die op de woensdagavond zijn trainingsrondje draaide. Ik dacht hoe komt die nu bij mij terecht, dus even per mail contact opgenomen met de afzender. Het bleek een vogelspotter te zijn die met zijn telelens stond te kijken en ineens een wielerploeg zag aankomen. In een reflex heeft hij deze foto gemaakt. tijdens het voorbij rijden riep een van renners Tour 75 en hij heeft vervolgens de moeite genomen om even te googelen en kwam zo bij mijn mailadres uit.

 

Bij deze nogmaals een bedankje aan de maker Martin voor de zeer geslaagde foto van deze groep vreemde vogels.

Harry Buter