Kennismaking met nieuwe hoofdsponsor vanaf 2019

De eerste van de maandtocht op 1 juli jl is mede benut om kennis te maken met de nieuwe hoofdsponsor vanaf 2019. De traditionele stop voor koffie en gebak is deze keer gehouden bij Buitenkamp Pompenverhuur te Zuidbroek. Andre de Vries heeft vanuit de sponsorcommissie en namens de verenging enige woorden gesproken. Tevens heeft hij onderstaand verslag geschreven voor op de website:

Tour 75 kende de afgelopen jaren/ 2 perioden van elk 4 jaar, een fantastische hoofdsponsor de firma Dekens uit het mooie Sappemeer! Eigenaar Luuk gaf eind vorig jaar te kennen, de sponsoring stop te gaan zetten, andere en dan met name goede doelen zou voor de komende jaren de focus gaan zijn.

Zo eindigde een dankbare en mooie periode met dit bedrijf en ook sponsor Hofbeek, gaf aan het volgende seizoen niet verder te gaan! Een nieuwe hoofdsponsor dus, een pracht van een uitdaging voor de commissieleden met ruggensteun van twee leden Rene Heirman en Harry Rijkens, die zo ook hun connecties en zoals Rene het verwoorde vrienden gingen benaderen!


De nieuwe hoofdsponsor werd gevonden in de firma Buitenkamp, bij monde van Bertus en Antje Rossing, beiden fanatiek op sportgebied en beiden gecharmeerd van de wielersport.
Rene zorgde voor de tweede grote sponsor en een pracht bedrijf uit Sappemeer Nijburg , die met de naam Velu, prominent op de koersbroek te zien zal zijn. Tom Tailor en UPDate Menswear werden door dezelfde Rene samen met Henk Schoonbeek binnen gehaald een ware prestatie!


Prachtig om te bemerken wat de blauwe sneltrein los maakt in de regio, want de overige en al bestaande sponsoren stonden te trappelen om nog 4 jaar bij te tekenen! Linq Host, Alpha Advies, Oostland Automobielen, bekend van ons kontje en ook Digibord-ict en Aegis advocaten werden wederom gestrikt! Prima personeel al jaren een trouwe sponsor gaf te kennen maar uiteraard ben ik er weer bij! Was de sponsorkoek daar mee op? Neen, fietsen en Atb zaak Keizer bij monde van Jeroen gaf aan graag mee te doen en op de sokken de sponsoring van Kuil banden, een oprecht fantastisch resultaat voor deze mooie vereniging!
Op 1juli jongstleden konden onze Tour 75 leden kennis maken met een deel van deze sponsoren en hun eigenaren! Sponsoren zijn een levensader voor dit soort mooie en unieke verenigingen! Buitenkamp, stelde zijn terrein ter beschikking, Alpha Advies, Digibord-ict en Linq Host zorgden voor de koffie met gebak en tegen 10.30 uur kwam er een peloton van ongeveer 45 man het terrein opgereden, overigens fietste sponsor Rossing voor op!
Het werd een fantastisch samenzijn met de sponsoren en de mooie en unieke leden van de A1/A2 en Pensionados Tour 75 selectie!


Oh ja zou het bijna vergeten, maar Bert Frans , poseerde deze ochtend in het nieuwe tenue, met dank aan alle sponsoren!