Nieuws

Red Bull Kop over Kop 2018

De organisatie heeft dit jaar vroegtijdig bekend gemaakt dat de bijzondere ploegentijdrit “Kop over Kop” ook nu in Roden wordt gehouden en wel op zondag 7 oktober a.s.
De inschrijving is ook al direct geopend en gezien de belangstelling voor het evenement is in samenspraak met het bestuur besloten om 2 teams in te schrijven. De inschrijving en kostenverdeling is gelijk aan de andere jaren.

Ard heeft de co√∂rdinatie voor de aanmeldingen op zich genomen en tevens de inschrijving voor de groep “supersoon” oftewel snelle groep. Deze bestaat momenteel uit Hans Ruiter, Steven Hamstra, Richard Hiemstra, Ard Prins en Gerko Nijman. De doelstelling bij de inschrijving is gezet op 42 km/h.

 

Paul Mijland heeft de groep “subsoon” oftewel iets minder snelle groep ingeschreven. Deze groep bestaat voorlopig uit Jeroen Kats, Robert van de Berg en Siem-Menno Jansma. Verder heeft Paul nog 2 andere namen doorgegeven voor het kunnen complementeren van de inschrijving.

Gezien het grote aantal liefhebbers van hard rijden op een racefiets binnen onze vereniging heeft het bestuur de verwachting dat de laatste 2 plekken in de subsone groep ook ingevuld zullen gaan worden.

De verwachting is dat de trainingen voor het evenement rondom de zomervakantie of kort erna gaan starten. Er is uitgesproken om voor dat moment met de deelnemers af te stemmen over hoe en wat qua invulling zodat de verwachtingen voor een ieder duidelijk en helder zullen zijn.

Alvast een datum om vast te zetten in de agenda: Zondag 7 oktober 2018