Nieuws

Mallorca en Tour’75

Mallorca en Tour’75 vormen een goed paar. In het verleden zijn al meerdere leden naar Mallorca geweest om daar te fietsen al dan niet onder begeleiding. Tevens is de vereniging in het kader van haar 40-jarig jubileum naar Mallorca geweest voor een fantastische jubileumreis waar nu nog steeds met veel plezier en genoegen op wordt terug gekeken.
Ook dit jaar is het Spaanse eiland weer in trek. Zo is onlangs bekend geworden dat Robert de Jong begin maart een week aan de conditie heeft gewerkt en ook Bart van Veen heeft zich laten spotten gedurende een 5-daagse reis.

Momenteel zijn weer 4 leden, Andre de Vries, Robert van de Berg, Matthieu Lanting en Bert Sillius op het eiland de conditie aan het verbeteren en ondertussen ook genieten van de zon en het vertier dat ter plekke aangeboden wordt.

Via een niet zo geheim contact hebben we de bevestiging ontvangen van hetgeen hierboven is aangegeven. En zo te zien zijn de heren al zeer behoorlijk in vorm.


Ook zijn er geruchten over een aantal leden die dit jaar ook nog Mallorca gaan aandoen voor het nodige fietsplezier.

In 2020 bestaat de vereniging 45 jaar en gezien het enthousiasme in de vereniging is het misschien een idee dan als vereniging weer Mallorca aan te gaan doen………….. Hieronder nog een paar foto’s van 2015.